Hedemora Blues Jam - Arnesen bluesband och Andreas Hellkvist

Område: Hedemora
Arena/Plats:
Kategori: Musik och dans
Datum: Lördag 1 apr 2017

Hedemora Blues Jam, OPEN STAGE + Arnesen bluesband och Andreas Hellkvist.
Hedemora Blues Jam hälsar Dig välkommen till en fantastisk musikupplevelse för sjätte året med sitt vinnande jamkoncept.
Start kl 14.00 med husbandet BLUES COMBO med självaste jamledare Tommy Dahlqvist i spetsen. Husbandet finns på plats för dig som vill jamma. Allt du behöver finns på scen så ta med dig instrument och sång och KOM. Skriv upp dig på listan när du kommer och kom gärna tidigt då det blir lättare att planera dagen så att så många som möjligt får spela. Vi avslutar dagen som brukligt med gästartister.
Det är många som har önskat att ARNESENS BLUESBAND MED ANDREAS HELLKVIST kommer tillbaka till Hedemora Blues Jam. VARSÅGODA!

Andreas Hellkvist, bördig från Borlänge, Hammond B3. Med kärleken till sitt instrument, lekfullheten som spritter och nyfikenheten som driver fullkomligt river han lokalen med sin Hammond.
Thomas Arnesen, gitarr och sång, bördig från Mora. I varje anslag, i varje ton sitter den blues han personifierar. Det är intensivt, tajt och så intimt att du inte kan få ett läskpapper emellan.
Björn Lundquist, elbas, bördig från Stockholm. Låt er inte luras av hans lugna leende. Björn är en basist som får varenda musiker att göra sitt yttersta. En mycket uppskattad musiker med ett grymt groove.
Ola Ragnar, trummor , bödig från Linköping. Shuffle, afro-amerikanskt eller laid back, oavsett vad som spelas serverar Ola det på guldfat med den oerhörda exakthet som bara en naturbegåvning med stora öron kan.
Ta med er dansskorna gott folk, för det lär svänga!

Första lördagen varje månad (utom juli) scenen öppen för dig som vill jamma blues. Det finns ett husband till ditt förfogande samt backline. Allt du behöver är ditt instrument och din röst. Skriv upp dig på jamlistan när du kommer. Fråga efter jamledaren.

Aktuella gästartister och husband hittar du på facebooksidan: HEDEMORA BLUES JAM. Evenemang läggs upp inför varje jam.Gästartisterna är högaktuella på så väl Sveriges scen som den internationella scenen, med en strävar efter variation. Välkomna, jammare och publik!
Arrangör Hedemora Blues Jam

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
1 Apr
Lördag 1 apr 2017 14:00 - 00:00  

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 0225-25 52 42
Mobilnummer
46 070-254 38 05
E-post
kim_bjorn@hotmail.com
För mer information
Kim Finnmarker

Bra att veta

Faciliteter och service

Speciella behov
Framkomlighet för synskadade Handikapparkering Handikapptoalett

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 1 apr 2017 14:00 - 00:00 @
OK

Kontakta Turistbyrån


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel