That´s All Right

Område: Falun
Arena/Plats: Kulturhuset tio14
Kategori: Musik och dans

Från 425 SEK

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritiker hyllade show ”När rocken kom till Sveg” , showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige.

Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta, Dobbidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche och Ronan Keating för att nämna några. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.
Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt torkhyllas av såväl media som publik.

Medverkande:
Kingen Karlsson, sång & Piano
Lasse Risberg, sång och bas
Lasse Wikström gitarr & sång,
Roine Johansson, Slagverk
Mikael Nilsson, Gitarr & Sång

Boka din biljett online eller på 0771-62 62 62

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 0771-62 62 62
E-post
info@visitsodradalarna.se
För mer information
Visit Dalarna

Bra att veta

Prisinfo
425 SEK

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 4 nov 2017 18:00 - 20:30 @ Kulturhuset tio14
OK

Karta


Kontakta Turistbyrån


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel