Lördagsbakning på Skedvi bröd

Område: Säter
Arena/Plats: Skedvi Bröd
Kategori: Mat
Datum: Lördag 25 nov 2017 - lördag 30 dec 2017

Upplev hantverket när Skedvi Bröd gräddas för hand över öppen eld i det vackra bageriet. Känn doften och värmen från ugnarna och smaka på varm mjukbulla med smör som bagarna bjuder på direkt från ugnen.

Vanligtvis bakas det onsdag-fredag samt sista helgfria lördagen i varje månad. Se resp hemsidor för mer information. www.skedvibrod.se och www.visthusbodenistoraskedvi.se.
Bakningen sker mellan 10.00-14.00 men Kulinariet/ Visthusboden har öppet tom 15.00

Skedvi Bröd är en del av Kulinariet - en GOD mötesplats. Den gamla industrilokalen rymmer idag ett antal olika verksamheter som alla har inriktning på mat och småskaligt mathantverk. Här kan du se, smaka, shoppa, delta och uppleva!

När du först kliver in genom dörren kommer du till Visthusboden - en liten saluhall i Stora Skedvi. Så kallas den fortfarande trots att den numera finns i en betydligt större lokal i byggnaden och rymmer ännu fler godsaker än från början. Här kan du köpa nötkött från ekologiska Pollacks Gård och fläskkött från Forsa Gårds KRAV-grisar, som båda ligger i byn Stora Skedvi. Köttet förädlas till charkprodukter som himmelskt goda korvar och andra tilltugg och säljs sedan i den manuella charkdisken, tillsammans med ostar, härliga röror och annat gott. Ägg, choklad, marmelader, drycker och många andra godsaker trängs i hyllorna, en del från leverantörer i trakten och andra lite längre ifrån. Här kan du också köpa med dig mjölk från Fredrikslunds Gårdsmjölk som ligger en kilometer härifrån. Mjölken pastöriseras i huset och du fyller själv din glasflaska. Passa även på att avnjuta en lokalproducerad lunchtallrik eller en gofika.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Nov
Lördag 25 nov 2017 10:00 - 14:00 Skedvi Bröd
30 Dec
Lördag 30 dec 2017 10:00 - 14:00 Skedvi Bröd

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0225-27 00 75
E-post
info@skedvibrod.se

Bra att veta

Faciliteter och service

Speciella behov
Handikappvänligt

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 25 nov 2017 10:00 - 14:00 @ Skedvi Bröd
  • Lör 30 dec 2017 10:00 - 14:00 @ Skedvi Bröd
OK

Karta


Kontakta Turistbyrån


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel